Föreningslokal

Det finns en lokal i vår förening på Lomvägen 649, dörren direkt till vänster om trapphuset, som medlemmar kan boka för träffar och sammanträden. I lokalen finns ett kök med bland annat ugn, spis, diskmaskin, kaffebryggare samt kyl och frys. Det finns utrustning för att totalt 40 personer ska kunna äta och dricka. Detta är också maximalt antal personer som får vistas i lokalen.

Bokningskostnaden för lokalen är 600 kronor och du har tillgång till den i 24 timmar.

Hur bokar man lokalen?
Du bokar lokalen via den digitala tavlan innanför någon av entréportarna eller i mobilappen. Du får tillgång till lokalen från och med klockan 10.00 samma dag som du bokat, till och med 09.59 dagen efter. Under denna tid kommer du kunna använda dina vanliga taggar för att komma in och ut ur lokalen.
Bokningskostnaden kommer i samband med din nästa kvartalsavi för bostaden.

Ordningsregler för föreningslokalen
Den medlem som bokat lokalen är ansvarig för att ordningsreglerna efterföljs.
Lokalen ska vara utrymd senast klockan 22.00 på kvällen, oavsett veckodag. Vid denna tid kommer även elförsörjningen brytas.
I samband med att din bokning slutar gälla ska lokalen vara städad i enlighet med den städrutin som gäller, se nedan. I de fall detta inte är gjort tillkommer en avgift på 1,500 kronor för att täcka både kostnaden för städning och nödvändig administration.
Om föreningslokalens ordningsregler inte efterföljs kan styrelsen besluta om att häva möjligheten för medlemmen att boka lokalen i fortsättningen.

Frågor?
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta bokningsansvarig på bokningen@brfsjoberg.se.

 

 

       Gällande städrutin för föreningslokalen

  • Golvet ska vara dammsuget.
  • Bord, stolar, golv och arbetsytor ska vara torkade, samt även andra ytor som har drabbats av nedsmutsning.
  • WC ska vara städad.
  • Papperskorgar ska vara tömda. Soppåsen kan slängas i föreningens soprum.
  • Samtliga tallrikar, bestick, glas, muggar, kastruller och liknande ska vara diskat samt även ställt tillbaka till sin plats. Diskmaskin finns.

       Den som av föreningen är utsedd som ansvarig för lokalen säkerställer att nödvändigt förbrukningsmateriel såsom diskmedel, papper, dammsugarpåsar och rengöringsmedel finns tillgängligt.
       Skulle ovan mot förmodan inte finnas i lokalen i samband med att er bokning börjar, eller att skicket skicket på lokalen är tillfredsställande, kontakta ansvarig på bokningen@brfsjoberg.se.

Webbproduktion av Forss Webservice AB