Övernattningslägenhet

På Lomvägen 643 finns det en övernattningslägenhet som du som är medlem får hyra om du får gäster som vill sova över, men det inte finns plats för dem i den egna lägenheten.

I övernattningslägenheten finns det kylskåp, kokplatta och enkel köksutrustning för 4 personer, 2 bäddsoffor, inkl. täcken och kuddar, med plats för 4 gäster. Lakan finns inte - det får man ordna själv.

Hyran är för närvarande 200 kr per natt och den får maximalt hyras 7 dygn i rad.

Observera att lägenheten inte får användas för fest!

 

Hur bokar man lägenheten?
Du bokar lägenheten via den digitala tavlan innanför någon av entréportarna. Du får tillgång till den från och med klockan 12.00 samma dag som du bokat, till och med 11.59 dagen efter. Under denna tid kommer du kunna använda dina vanliga taggar för att komma in och ut ur lägenheten.
Bokningskostnaden kommer i samband med din nästa kvartalsavi för bostaden.

Ordningsregler för föreningslokalen
Den medlem som bokat lägenheten är ansvarig för att ordningsreglerna efterföljs.
I samband med att din bokning slutar gälla ska lokalen vara städad i enlighet med den städrutin som gäller, se nedan. I de fall detta inte är gjort tillkommer en avgift på 500 kronor för att täcka både kostnaden för städning och nödvändig administration.

Frågor?
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta bokningsansvarig på bokningen@brfsjoberg.se

 

 

Städrutin

- Golvet ska vara dammsuget.
- Bord, stolar, golv och arbetsytor ska vara torkade, samt även andra ytor som har drabbats av nedsmutsning.
- WC ska vara städad.
- Papperskorgar ska vara tömda. Soppåsen kan slängas i föreningens soprum.
- Samtliga tallrikar, bestick, glas, muggar, kastruller och liknande ska vara diskat samt även ställt tillbaka till sin plats.

Den som av föreningen är utsedd som ansvarig för lokalen säkerställer att nödvändigt förbrukningsmateriel såsom diskmedel, papper, dammsugarpåsar och rengöringsmedel finns tillgängligt.
Skulle ovan mot förmodan inte finnas i lokalen i samband med att er bokning börjar, eller att skicket skicket på lokalen är tillfredsställande, kontakta ansvarig på bokningen@brfsjoberg.se.

Webbproduktion av Forss Webservice AB